Priser

Alle priser er i norske kroner og inkl. merverdiavgift (MVA).

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller mener noe er feil. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en hyggelig handel.

Opplysninger gitt i butikken

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

Vipps

Vi har mulighet til å ta imot betaling på vipps. Du finner oss ved å taste inn Fjeldstad Design eller 519372.

Faktura

Ved betaling med faktura er forutsetningene at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Fakturaens betalingsvilkår er 10 dager. Ved for sen betaling vil det komme en påminnelse. Om betalingen ikke er registrert innen rimelighetens tid vil fakturaen bli overdratt til Kravia inkasso.

Frakt

Bestilte varer sendes med helthjem og med PostNord.
Pakken blir som regel postlagt 1-2 virkedager etter at varen er produsert. Ved hektiske perioder kan lenger leveringstid forekomme.

Ordre / Betalingsbekreftelse

Etter at du har gjennomført ett varekjøp vil du motta en ordrebekreftelse på mail. Det viktig å kontrollere ordren og se at alt stemmer. Om det er feil på ordren ta kontakt snarest på post@fjeldstaddesign.no

Mottatt ordre er bindende. Falske ordre vil bli politianmeldt. Svindel og annen kriminell virksomhet vil bli strafferettslig forfulgt. Ved bestilling, godtar du automatisk våre betingelser.

Ønsker du en vare fra vårt sortiment, men som ikke selges i nettbutikken kan du ta kontakt på vår e-post.

Uavhentet pakker

Dersom kjøper ikke henter ut pakken vil produktene ikke bli kreditert, og kjøper må dekke retur omkostninger i tillegg. Ønsker kjøper at dette skal bli sendt på nytt, må kjøper dekke frakten selv.

Angrerett / Reklamasjon

Alle produkter som produseres på bestilling og etter ønskede spesifikasjoner går innunder § 22. Unntak fra angreretten e) levering av varer som er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner, eller som har fått et tydelig personlig preg.

Om det er feil på varen eller ved feillevering, ta kontakt på post@fjeldstaddesign.no snarest! Ved skade på varen må bilde inkluderes i mailen.

Personopplysninger/kundedata

FjeldstadDesign.no (juridisk eier: Fjeldstad Design) behandler persondata ifølge lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter, bli koblet til andre eksterne registre eller delt/solgt med en tredje part.