Dronetjenester

Vi spesialiserer oss på å utføre droneinspeksjoner på utilgjengelige steder uten behov for kran, lift eller stillas, og uten å utsette personell for fare.

Bilder & videoer

Oppdag verden på en ny og spennende måte med våre foto- og videotjenester som bruker droner. Hos oss bruker vi toppmoderne drone og kreativt talent for å skape fantastiske visuelle effekter.

Vårt team og profesjonelle fotograf (drone) tar bilder og videoer fra luften, skaper unike og engasjerende visuelle opplevelser. Enten det er eiendomsfotografering, markedsføring eller dokumentasjon av ditt prosjekt,

gray dji mavic drone
image

Inspeksjoner

Vi utfører droneinspeksjoner på vanskelig utilgjengelige områder uten behov for kran, lift eller stillas, og uten å risikere sikkerheten til vårt personale. Vårt team er nøye opplært og utstyrt med teknologi som gjør det mulig for oss å utføre disse oppgavene på en trygg og effektiv måte. Vi har lang erfaring med å jobbe i krevende miljøer og kan håndtere ulike typer utfordringer. Kontakt oss i dag for å diskutere dine spesifikke behov og hvordan vi kan hjelpe deg med å gjennomføre undersøkelser på utilgjengelige steder.

Noen av fordelene ved å bruke drone til å sjekke bygninger er

  • Økt fleksibilitet: Man kan skanne større områder raskere og mer effektivt.
  • Bedre synlighet: Man kan hjelpe brukeren med å se hvor potensielle problemer ligger, som kan være vanskelig å oppdage i lift, stillas eller tilsvarende fra bakken.
  • Mer nøyaktige resultater: Man kan få en mer nøyaktig forståelse av situasjonen siden dronekameraet kan justeres og plasseres i ulike vinkler for å gi et bredere perspektiv.
  • Mer kostnadseffektivt: Bruk av en drone kan være mer kostnadseffektivt enn å bruke lift eller stillas for å komme opp i høyden.
  • Mer sikkerhet: Droner kan brukes på steder som er farlige for mennesker, som for eksempel i en høy bygning eller over en stor elv.

Vi er godkjent droneoperatør hos luftfartstilsynet.