Hønemor – Kyllingmor

kr9.00 inkl. Mva

Hønemor – Kyllingmor

kr9.00 inkl. Mva

Hønemor er ideell for å holde nyutviklet fjærfe, vilt og svømmefugler varme for de avgjørende første dagene og ukene. Varmepanelet varmer kyllingene direkte ved kontakt og strålevarme og er langt mer økonomisk enn en vanlig infrarød lampe, og bruker ca. 5% av strømmen til en 250 watt-varmepære, noe som er viktig når det varmes opp i 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Kategori: Stikkord:

Beskrivelse

Mål: 291x208x61 mm (kun varmeplaten).

Vekt: 630 gram

Effekt: 12 W

Kontakt med varmeplaten/hønemor er en mer naturlig måte å holde kyllinger på enn en under varmelampe også. De unngår stresset av å være under lys både dag og natt, kyllingene blir vant til lysendringer i natt og dag som forbedrer vektøkning og fjærvekst.

Metallvarmerplaten forbedrer varmestrålingen og temperaturevennlighet under kyllingmoren etter som metall er en mye bedre leder av varme sammenlignet med plastalternativer. Den nedre kontakttemperaturen og den brede høydejusteringen betyr at kyllinger kan «kontaktes» (som morhønen) for maksimal komfort og lavest bortsløst energi.

Enkel høydejustering for et bredt spekter av kyllingstørrelser, og den tøffe plast- og metallkonstruksjonen gjør den slitesterk og enkel å rengjøre. Vaskbare klare plastdeksler er tilgjengelige som gjør rengjøringen enda enklere.

Vanntett (IPX7) konstruksjon og bruk av lav spenning er konstruert for å overholde strenge elektriske sikkerhetsstandarder.