Hage og arbeid

Litt av arbeidet vi holder på med er å lage til fantastiske hageløsninger. Alt fra sittegrupper til store blomsterkasser som brukes som hindring mot innsyn og vind.

Dette gir store muligheter til å få hageområder selv der det nødvendigvis ikke kunne vært noe. Hvorfor ta til takke med grus eller asfalt, når man kan få bygget til en lun og koselig krok.

Selv små eller avlange kasser kan ha en drastisk betydning når de får riktig farge og kombinasjon med blomster. Her er det plassert en kasse både for å ta vind og innsyn når man sitter nede.

Vi tar på oss jobben for å lage til din drømmehage, og snekkerarbeid underveis. Utstyr har vi på plass og det vi ikke har, det skaffer vi som oftest.

Vårt mål er å tilpasse løsninger underveis som skaper harmoni, og rolige omgivelser. Holde naturen tett på og mest mulig vedlikeholdsfritt. Her har vi også lansert muligheten til å leie plantekasser som tilpasses dine behov. Uavhengig om du trenger full service året rundt, kun plantekasseløsning, og/eller kasser levert med jord og planter. Alt tilpasses deg og dine omgivelser.

gray concrete stairs leading to trees