Fjeldstad Design

Fjeldstad Design er en liten familiebedrift som spesialiserer seg på unike produkter og løsninger til hus og hage. Vi har høyt fokus på å la våre kunder få tilpasse sine ønsker og behov, som gjør hvert enkelt produkt unikt her hos oss. Når vi designer og tester våre produkter ser vi etter mest brukervennlige og estetiske løsninger. Vårt mål er å kunne tilby gode produkter som er produsert lokalt og til riktig pris.


pexels photo 2096840

Vi elsker å sitte oss ned og ta en kopp kaffe!

Ikke bare for å slappe av, men for å lytte på våre kunder som har en tanke. Slik får vi våre finurlige ideer og løsninger på utfordringene underveis.

Det er ikke alltid de største tingene som må tegnes og produserer, men det kan være de minste tingene som skaper mest glede, irritasjon og mestring. Kun fordi vi setter høye krav til det vi lager og er ganske nøye på resultatet.

close up shot of a wooden top toy
cropped 20190829 1932037527413262998916021

Selv store prosjekter der mye skal planlegges, bygges og monteres sammen på stedet. Er det utrolig gøy og spennende for oss. Det beste er å se sluttresultatet og gleden når vi er ferdig. Vi har erfart at det er ikke de letteste oppdrag vi normalt tar på oss, men der andre gir opp ser vi løsninger og muligheter. Ofte er slike prosjekter tidkrevende og ikke gjort i en håndvending, men det stopper ikke oss.

VÅR FILOSOFI

Vi hos Fjeldstad Design tror på å skape produkter av høy kvalitet som ikke bare er funksjonelle, men også estetisk tiltalende. Her går design og håndverk hånd i hånd for å skape unike produkter som vil forbedre din hverdag.

BÆREKRAFT

Vi er opptatt av å ta vare på miljøet og fremme en bærekraftig livsstil. Derfor streber vi etter å bruke miljøvennlige materialer og produksjonsmetoder i våre produkter. Ved å velge Fjeldstad Design, velger du ikke bare vakker design, men også et mer bærekraftig valg.

KUNDEFOKUS

Våre kunder er hjertet av alt vi gjør. Vi ønsker å sikre at du har en enestående opplevelse når du handler hos oss. Vi står alltid klare til å hjelpe deg med spørsmål eller bekymringer du måtte ha. Vi streber etter å skape langvarige relasjoner med våre kunder og sikre at du er fornøyd med ditt kjøp.

INNOVASJON

Vi er alltid på utkikk etter nye trender og muligheter innen design og teknologi. Vår 3D Print kolleksjon er et eksempel på hvordan vi utforsker nye måter å lage produkter på. Vi er stolte av å være i forkant av innovasjonen og tilby deg unike og moderne produkter til ditt hjem.

SAMFUNNSENGASJEMENT

Som et lokalt firma er vi også opptatt av å støtte vårt samfunn. Ved å velge Fjeldstad Design, støtter du ikke bare et selskap, men også lokalsamfunnet rundt deg.

Fortsett å utforske vårt nettsted for å oppdage flere detaljer om våre produkter og vår lidenskap for design og kvalitet. Vi ser frem til å være en del av ditt hjem og berike din hverdag med våre fantastiske produkter.

Hilsen familien Fjeldstad