Tjenester

Vi er stolte av å tilby et bredt spekter av tjenester for å møte dine behov. Dette inkluderer alt fra tekniske tegninger, som gir nøyaktige og detaljerte representasjoner av dine prosjekter, produksjon av reservedeler og komponenter som ellers ikke er mulig å skaffe og skreddersydde løsninger for hage og hjem.

Vårt team kan transformere uteområdet ditt til et levende kunstverk, og kan håndtere alt fra mindre reparasjoner til store byggeprosjekter. Uansett hva dine behov er, er vi her for å hjelpe.

3D tegning og produksjon

Digitalisering og 3D-printing har revolusjonert måten vi tenker på reservedeler og produksjon av komponenter. Her tegner og lager vi det du trenger til ditt prosjekt. Om det er til hus, båt, bil, camping e.l. så er vi behjelpelig med å tilby våre løsninger.

Feste til Raymarine CPT S for ror

Tekniske tegninger

Vi sørger for at du har alle nødvendige tegninger som kreves for din søknadsprosess. Få en forståelse av hvordan ditt prosjekt vil ta form i virkeligheten gjennom våre illustrasjoner.

tegne tjenester

Hage & uteområde

Vi har dyktig og erfaren snekker som er klare til å realisere dine hagedrømmer. Vårt team er grundig i planleggingen og sikrer at vi har alt som trengs for å gjennomføre prosjektet. Vi tar oss av alt snekkerarbeidet, fra konstruksjon av terrasser og pergolaer til bygging av hagemøbler og lekeplasser. Vårt mål er å skape en vakker og funksjonell hage som passer perfekt til dine ønsker og behov.

hage og uteområde tjenester

Snekker- og tømrerarbeid

Hos oss tilbyr vi skreddersydde løsninger som møter dine spesifikke behov og forventninger. Enten du planlegger en totalrenovering, eller bare trenger hjelp med mindre reparasjoner, kan du stole på oss for å få jobben gjort riktig.

snekker og tømrer tjenester