Litt om

3D-printing er en teknologi som lar oss lage tredimensjonale objekter fra en digital modell. Det er en prosess som består av flere trinn, inkludert design, slicing og utskrift. Dette gir oss mulighet til å produsere nye produkter og komponenter som ikke kan skaffes. Alt gjøres lokalt her hos oss, som gjør at vi kan sikre god kvalitet og så miljøvennlig som mulig.

large cd0733 052 151105 2015 2024 Cycle component

Enten det er å lage helt nye produkter som vi kan selge i vår nettbutikk, eller unike deler til deg eller din bedrift. Så er vi klar til å hjelpe deg.


Vår urbane gård begynte så smått med litt grønt i hagen og har nå tatt over mer og mer av vår eiendom. Dette gir mye inspirasjon og nytenking av løsninger. Hele konseptet kom først noen måneder etter vi hadde skaffet oss vaktler. Når vi først går inn for noe, så skal det gjøres skikkelig. Derav så har vi 40 vaktler med stabil eggproduksjon og egen rugeprosess. Mye av løsningene vi har bygget har også krevd 3d tegning og produksjon for å minske tidsbruk hos vaktlene.

Vi har salg av egg, rugeegg og vaktler som gjøres utenom alt annet vi driver med. De koser seg i trygge omgivelser med deilig skjellsand og spon. De har et lokal produsert vanning system som sikrer god tilgang til vann og får fòr fra kun vegetabilske råvarer, samt grønt fra egen hage.

Dette gir god skallkvalitet, fin solgul plomme og dekker vitamin- og mineralbehovet

organic farming logo template 1378 7

I bunn og grunn er dette en familiebedrift som drives primært av meg (Daniel), med støtte og hjelp fra familien når det trengs. Vi startet opp i 2016 og har siden den gang jobbet for å produsere produkter og løsninger som kan bedre din hverdag. Takket være god kompetanse fra tidligere arbeid, har vi kunne utvikle utleie avdelingen vår og fikser det meste av maskiner. Det brukes mye tid for å holde maskiner kontinuerlig i drift og utvikle nye produkter.

pexels photo 10119311

Vi utfører tømrerarbeid, 3d produksjon, tegning av tekniske tegninger, utvikling av produkter og nettside, utleie, byggesøknader, og produksjon av plantekasser m.m